Adidas Superstar Dames

Home improvement Q&A, pictures and news fro Mid Century Modern Homes and Houses(NOT for Real Estate)

Moderators: I_LUV_POWER!!!!, Joe, Adriene, moderns-r-us, Tony, Futura Girl, nichols, Java

BlakeLarkin
Modern Groupie
Posts: 3
Joined: Wed Jan 09, 2019 7:35 pm

Adidas Superstar Dames

Postby BlakeLarkin » Wed Jan 09, 2019 9:31 pm

ÿþDe perfecte mix van klassiek en modern, verwacht dat deze colorway van de adidas Stan Smith volgend jaar bij retailers zal verschijnen. De Adidas Tubular Instinct is eerder dit jaar op de scène verschenen en heeft tot nu toe alleen uitgebracht in hoge topvorm. Maar met de manier waarop adidas tegenwoordig met veel van hun silhouetten aan het sleutelen is, wist je dat de kans om een lage topversie te zien, zeker een mogelijkheid was. Nu is het dat wel. Bovenop krijgen we onze eerste blik op de Adidas Tubular Instinct Low in twee verschillende kleurtonen van Core Black en Clear Brown. De geknipte buis is uitgerust met een bovenwerk van suède en mesh-details op de achterste helft van de schoen. Er is nog geen officiële releasedatum beschikbaar, maar kijk of de adidas Tubular Instinct Low al in januari 2017 de Stateside vrijgeeft. Wat denk je?

Alles van de bovenkant van de Primeknit tot de Continental rubberen buitenzool en de kenmerkende Boost-tussenzool zijn in het zwart uitgevoerd. Er is nog geen releasedatum bekend voor de adidas Ultra Boost Uncaged Triple Black, maar geselecteerde retailers zullen vanaf 30 november paren gaan vrijgeven . Ben je een fan van de colorway? Blijf op de hoogte van Kicks On Fire voor meer informatie over de release. Adidas heeft grote plannen voor de grootse opening van hun nieuwe Flagship-locatie - op de hoek van 5th Ave en 46th Street - in New York City. Geïnspireerd door een iconisch, middelbare schoolstadion, biedt deze nieuwste locatie 4 verhalen en meer dan 45.000 vierkante voet aan ruimte voor fans om te experimenteren en zich in te laten met #thefutureofsportIn afwachting van de grote opening van de winkel voor het publiek op donderdag 12/1, adidas zal laat een paar exclusieve releases vallen op de grote opening.

De Spezial, die hier bekend staat als de Machester Marine OP, wordt geleverd in een bovenwerk van een Deep Blue-suède vergezeld van nog meer tinten blauw die op de neus, de drie strepen en de hiel zijn opgemerkt. Een beetje gouden detaillering zorgt voor de branding "MANCHESTER MRN" langs de zijkanten. Een bijpassende gekleurde zool maakt het tonale uiterlijk van de schoen compleet. De Oi Polloi x adidas Spezial Manchester Marine OP verschijnt op 30 november in gelimiteerde hoeveelheden Bent u op zoek naar een paar? We hebben onlangs ontdekt dat Sneakersnstuff uit Zweden een partnerschap heeft gesloten met adidas om een samenwerkingspaar van de D Rose 7 te maken ? Het is niet zo vaak dat we een schoen uit de adidas Basketball-categorie samenwerkende liefde zien krijgen, dus we waren behoorlijk geschrokken toen we hoorden dat de D Rose 7 het favoriete silhouet was voor dit project.

Naast de recentelijk roze versie, zal de adidas NMD XR1 van de vrouw in het kenmerkende eend-camo-thema dit seizoen ook in het blauw worden aangeboden. Het thema is momenteel eerst in het buitenland verkrijgbaar en het is voornamelijk prominent aanwezig in zijn mesh-bovenwerk in een combinatie van lichte en donkerblauwe tinten, terwijl een ton-vormige veter veter en kandelaar met hak het profiel verder detailleren. Marineblauwe EVA-inzetstukken in de hiel versterken de compositie nog verder, terwijl een fris witte boost-zoolunit en lichtblauwe buitenzool het strakke ontwerp afmaken. Dit paar is geschikt voor $ 150 en staat gepland om te debuteren bij geselecteerde adidas-winkels in de VS vanaf donderdag. 22 december. Laatste aanboden in dampblauw, de nieuw geïntroduceerde adidas Ace 16+ PureControl Ultra Boost is nu te zien in een klassieke schakering van grijs.

Eén man kon op de een of andere manier al deze paren uit één enkele winkel halen. Hoewel we niet zeker weten hoe deze transactie werd uitgevoerd of hoe deze tot stand kwam, weten we dat wanneer dit soort dingen gebeurt, het voor de rest van ons echt heel moeilijk wordt om een paar te krijgen. Een snelle blik door mijn socialemediakanalen en slechts een paar mensen die ik volg, konden een paar krijgen. Nu weet je waarom. Met dat gezegd zijnde, kon je 100 1 paar verzamelen? Als u een van de gelukkigen bent, kunt u ons dit laten weten in de reacties hieronder. Wat vindt u van wederverkopers? Beter nog, hoe voel je je als felbegeerde sneakers worden achterhaald? Dit is een groot probleem dat moet worden aangepakt. Hopelijk eerder dan later. Het opvallende adidas NMD XR1 Duck Camo-pakket is onlangs op Black Friday uitgebracht,

De tonale look wordt vervolgens onderbroken door het gewaagde gebruik van kleuren die worden gebruikt op de merknaam Three Stripes. Cyaan, magenta en geel maken hun aanwezigheid bekend terwijl ze bovenop een tandvleeszool zitten. Lederen slagen op het hiellipje, voering en de gouden branding op de tong rond de belangrijkste kenmerken van de schoen. Geprijsd op $ 100, ben je één van deze twee te verslaan. Adidas blijft meer exclusieve kleurstellingen van de NMD XR1 vrijgeven. In navolging van de drie Footlocker EU-exclusieven die we gisteren hebben besproken, kijken we nu naar drie extra paar die exclusief zijn voor JD Sports. De drie colorwayopties omvatten een Navy / Gray-optie, een Black en een Light Grey / Donkergrijs optie. Alle drie hebben ze een geperforeerd bovenwerk van mesh, tussenzolen van de White Boost en gekleurde EVA-inzetstukken op de tussenzolen.

Return to “Mid Century Modern Houses and Homes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests