nike dam

Home improvement Q&A, pictures and news fro Mid Century Modern Homes and Houses(NOT for Real Estate)

Moderators: I_LUV_POWER!!!!, Joe, Adriene, moderns-r-us, Tony, Futura Girl, nichols, Java

Bruce Lena
Modern Groupie
Posts: 3
Joined: Tue Jan 29, 2019 7:49 pm

nike dam

Postby Bruce Lena » Tue Jan 29, 2019 8:59 pm

Programmet beviljar deltagare (ingen tidigare erfarenhet av produktdesign krävs) ett tillfälle att skapa den ultimata artikuleringen av en av 10 Air Max-ikoner för deras stad genom kreativa sessioner som kommer att omfatta briefing, konceptbyggnad och humörsteg i designen. New York, NIKE: ON AIR-sessioner kommer att gå från 27 mars till 31 mars. Deltagarna uppmanas att föreställa sig en ny Air Max för NYC, inspirera från vad det betyder för dem och deras erfarenheter i den. Nike-designers, med hjälp av gästmentrar som Nike-idrottare Lacey Baker, kreativa Erin Magee, Nicole Albino och Julian Consuegra och andra från det lokala kreativa samhället, kommer att styra principerna för tillvägagångssätt, vilket innefattar innovativ problemlösning, hållbart material och tillverkning.

Designad av vintagesko samlare Sean Wotherspoon och inspirerad av sin passion för 80-talets kultur, kombinerar stilen två av hans favoritmodeller med Air Max 1 och Air Max 97. Hybridmodellen har ett ljusblått och citron tvätt färgschema med en full slitstark övre och kontrasterad av en vit mellansula och mångfärgad yttersula. Efterbehandling detaljer inkluderar en kardborre tunga flik med fyra olika patchar, anpassade inläggssulor och fyra uppsättningar av laces.Se för Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon på utvalda Nike butiker och online på Air Max Day, 26 mars för $ 160. Håll alltid den låst till KicksOnFire för det senaste inom sneakersnyheter, släppdatum och var du kan köpa dina favoritskick. Nike Air VaporMax Utility är en helt ny satsning på VaporMax-verktyget som har en fjärdedel av hög midtsnittsdesign.

För att börja våren kommer modellen att komma i ett Clay Green-tema och har en Barely Grey Flyknit övre parad med en sock-liknande ankelkrage. Detaljer som ett exponerat växelskärmssystem, vitrör på mellansolen och en vattenfärgad VaporMax-sula kompletterar stilen helt och hållet. Sök efter detta Nike Air VaporMax Utility hos utvalda Nike-butiker och online den 24 mars för $ 225. Håll alltid den låst till KicksOnFire för det senaste inom sneaker nyheter, släppdatum och var du kan köpa dina favoritskick. Nike WMNS Air VaporMax Plus kommer i vågor av colorways eftersom det är en helt ny modell, och det här kvinnans exklusiva par släpper i ett omvänd solnedgångstema för att falla perfekt i linje med vår / sommarsäsong.

Andra detaljer som en kontrasterande vit raffinerad häl, dragklaffar och genomskinlig VaporMax-sula kompletterar hela designen. Betala för $ 190, leta efter denna färgväg av Nike WMNS Air VaporMax 2 hos utvalda Nike-butiker och online snart. Håll alltid den låst till KicksOnFire för det senaste inom sneaker nyheter, släppdatum och var du kan köpa dina favoritskick. Nike Air Span 2 släppte nyligen i en ny färgväg med samarbete från PATTA och vi får se mer av den klassiska silhuett i år. Dess ursprungliga Hot Coral färgväg är enligt uppgift att göra en debut med utgåvan av sina officiella bilder. Sneaker s mesh, läder och nubuck övre är i grunden klädd i en blandning av nyanser med svart, damm, solröd och vit.

La Requin-temat kommer tillbaka på Nike-modeller i år som börjar med Nike Air Max Plus La Requin som du ser ovan. Temat började tillbaka 2016 när Nike släppte ett Nike Air Max Plus La Requin Pack som sägs vara inspirerat av hajar. I 2018 kommer de att släppa ytterligare en Air Max Plus som rockar ett La Requin, men den här gången görs på ett helt annat sätt. I år kommer Nike Air Max Plus La Requin klädda i ett Hyper Blue, Black och Total Orange färgschema. Skon består av en svartbaserad övre markerad av Blå, Gult och Orange tryck sett överallt. Andra funktioner på skon inkluderar läder tunga etiketter, 3M detaljering och den vita och svarta mellansolen. "La Requin" som översätter till "The Shark" -temat är markerat med ett haj tandmönster över det övre.

Nike Air Max Plus La Requin släpper den 24 mars i Frankrike. Om / när dessa får ett USA-utgivningsdatum, kommer vi att vara säkra på att meddela dig. Om du känner Nike Air VaporMax Plus, så gläder vi oss att en ny färgväg släpper tidigt nästa månad. Officiella bilder av Skoshowen visar att Nike Air VaporMax Plus är klädd i svart, volt och vitt färgschema. Skos utformning består av rökt överton som börjar som vit på tån och slutar i svart när det kommer till hälen. Andra funktioner på skon inkluderar Volt accenter på varumärket, Blacked Out VaporMax sålen, 3M Reflective tongues och Vm branding på klackarna. Vill du göra ett par? Retur för $ 190, plocka upp Nike Air VaporMax Plus Black Volt hos utvalda återförsäljare som börjar den 6 april. Sprida är officiellt här, så det är dags att ta fram de vita vita sparkarna.

Return to “Mid Century Modern Houses and Homes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests