recent problems with the website

Information regarding the operation of this bulletin board.

Moderators: I_LUV_POWER!!!!, Joe, moderns-r-us, Tony, Futura Girl, sean, nichols, Java

User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

recent problems with the website

Postby Futura Girl » Thu Apr 05, 2007 3:42 pm

if you have been experiencing any problems with the forums (like being logged out on a regular basis) over the last week or so, please let me know here.

User avatar
Tony
Lotta Living Host
Lotta Living Host
Posts: 718
Joined: Fri Nov 15, 2002 3:42 pm
Location: The Desert
Contact:

Postby Tony » Thu Apr 05, 2007 8:23 pm

Hello Futura Girl,

No problems as of late except tonight when I tried to post and had to log in again.

Tony
Tony Merchell

Architectural Photographer
www.glassandsteel.com

jkc
Modern Fan
Posts: 27
Joined: Fri Feb 02, 2007 2:57 pm
Location: Cromwell, CT

Postby jkc » Fri Apr 06, 2007 5:11 am


User avatar
roxy500
Modern Master
Posts: 400
Joined: Fri Apr 08, 2005 12:33 pm
Location: Seattle, WA

Postby roxy500 » Fri Apr 06, 2007 8:03 am


User avatar
synthetic space
Modern Master
Posts: 317
Joined: Thu Sep 19, 2002 10:50 am
Location: Tennessee

Postby synthetic space » Fri Apr 06, 2007 8:30 am


User avatar
spinsLPs
Most Illustrious Grand Member
Most Illustrious Grand Member
Posts: 519
Joined: Tue Apr 12, 2005 9:13 pm
Location: Village Green - National Historic Landmark
Contact:

Postby spinsLPs » Fri Apr 06, 2007 10:17 am


User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Fri Apr 06, 2007 1:37 pm

thanks for the feedback - keep it coming.
yes, this is a recent development.
the invalid session is related - it is actually logging you out, but if you have automatic log in checked off - it will eventually log you back in - so hance on the 2nd, third or fourth try - your post goes through.

------
roxy - i think yours is a different problem - if you want to use the search for new posts feature - you must keep that window open and right click on the links to open up new posts. otherwise it will refresh the new posts screen since your very last click and see that nothing is new since the last time you searched (a minute or so ago)
-----

i am sorry for this inconvenience folks - we are working on a solution.
but keep logging these problems and describing them here.

User avatar
MD²
Special Secret Modern Agent
Posts: 521
Joined: Tue Jun 14, 2005 4:13 am
Contact:

Postby MD² » Fri Apr 06, 2007 3:36 pm


dilettante
Most Illustrious Grand Member
Most Illustrious Grand Member
Posts: 276
Joined: Tue Aug 15, 2006 8:47 am
Location: CA & NC

Postby dilettante » Sat Apr 07, 2007 7:37 am

Over the last couple of weeks, I'll get this error notice - maybe once a day.
Safari can’t open the page “http://www.lottaliving.com/bb/index.php?sid=d16fb3091ad35e585f510b0605779370â€￾. The error was: “lost network connectionâ€￾ (NSURLErrorDomain:-1005

User avatar
moderns-r-us
Lotta Living Host
Lotta Living Host
Posts: 1836
Joined: Wed Sep 08, 2004 6:16 pm
Location: Kansas City

Postby moderns-r-us » Mon Apr 09, 2007 6:59 am

"Better Living Through Modernism"

User avatar
scowsa
Modern Guru
Posts: 1366
Joined: Mon Mar 28, 2005 4:47 pm
Location: Culver City, CA

Postby scowsa » Mon Apr 09, 2007 3:36 pm

On my last 3 visits my attempt to use the the view new posts since last visit feature led to a log-out. Then the required new log-in means this is a new "new vist" so that feature lists no new posts.

Also, in replying to this thread, I was again logged out and had to log-in to complete this post.

User avatar
SDR
Lotta Living FANatic
Posts: 4783
Joined: Fri Sep 10, 2004 8:11 pm
Location: San Francisco

Postby SDR » Mon Dec 10, 2007 8:55 am


User avatar
SDR
Lotta Living FANatic
Posts: 4783
Joined: Fri Sep 10, 2004 8:11 pm
Location: San Francisco

Postby SDR » Sat Jan 05, 2008 12:21 pm

I'm not sure if this department is read by many, but I'm still curious if there have been reports -- or unreported suspicions -- of PM's not being delivered.

It would be a shame if PM's go unanswered, not intentionally or through neglect but simply because the sender wasn't notified of the error.

SDR

User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Sat Jan 05, 2008 12:27 pm

i have not heard of this before. usually it is user error...

you can check on sent messages and see whether they were seen or not by comparing your 'outbox' vs. 'sent' box. out just means you sent it, but it has not been seen...

User avatar
SDR
Lotta Living FANatic
Posts: 4783
Joined: Fri Sep 10, 2004 8:11 pm
Location: San Francisco

Postby SDR » Sat Jan 05, 2008 12:42 pm

Thanks. . .

User avatar
Tony
Lotta Living Host
Lotta Living Host
Posts: 718
Joined: Fri Nov 15, 2002 3:42 pm
Location: The Desert
Contact:

Postby Tony » Thu Mar 27, 2008 3:29 pm

I've gotten this error a few times recently:

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Happend once when trying to send a private message and happened again when trying to post.

Tony
Tony Merchell



Architectural Photographer

www.glassandsteel.com

User avatar
rockland
Mondo Lounge Lizard
Posts: 1504
Joined: Sun Dec 24, 2006 8:45 am
Location: wesley hills,NY

Postby rockland » Thu Mar 27, 2008 3:36 pm

That just happened to me. de bug mode.
I put the post on the back burner and it did a double post.
I also have to re-sign in twice a week. random.
minor issue but odd.

User avatar
rockland
Mondo Lounge Lizard
Posts: 1504
Joined: Sun Dec 24, 2006 8:45 am
Location: wesley hills,NY

Postby rockland » Thu Mar 27, 2008 3:37 pm

Just happened again, but the post is here...


Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

User avatar
scowsa
Modern Guru
Posts: 1366
Joined: Mon Mar 28, 2005 4:47 pm
Location: Culver City, CA

Postby scowsa » Thu Mar 27, 2008 3:38 pm

I also got the DEBUG message today when posting so I naturally re-posted and then found it had gone up twice.

I did use the Edit option to delete one.
scowsa

User avatar
Tony
Lotta Living Host
Lotta Living Host
Posts: 718
Joined: Fri Nov 15, 2002 3:42 pm
Location: The Desert
Contact:

Postby Tony » Thu Mar 27, 2008 7:18 pm

I think this is just Bill Gates' way of saying hello.

Tony
Tony Merchell



Architectural Photographer

www.glassandsteel.com

User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Thu Mar 27, 2008 9:29 pm

yah - i got it, too

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php



our gallery was seriously infected recently - cause it was never secure like - this bbs is. that may be the cause of it all?

i will try and look into it. keep your bug reports coming though.

lasvegaslynn
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 459
Joined: Tue Mar 30, 2004 6:24 pm
Location: Sherman Oaks and fabulous Las Vegas

Postby lasvegaslynn » Fri Mar 28, 2008 8:03 am

FG,

I got a debug error message this morning and deleted one of the double posts.
Lynn in Sherman Oaks

www.classiclasvegas.squarespace.com (blog)

www.classiclasvegas.com (website)

User avatar
scottkaycee
Modern Master
Posts: 154
Joined: Mon Jan 13, 2003 12:41 am
Location: Washington, DC

Postby scottkaycee » Fri Mar 28, 2008 10:53 am

I too got several debug messages last night and then went back and deleted 4 duplicate posts
How about a career in Architecture? www.scottkirkcueto.blogspot.com

User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Fri Mar 28, 2008 12:03 pm

i think that the posts are going through - the first time you post (even with the debug error)
so no need to repost.

our isp is MIA again.

User avatar
sky
Space Cadet (over 2001 posts)
Posts: 2224
Joined: Fri Oct 29, 2004 3:36 pm
Location: The Bachelor Pad and Ladies Lounge
Contact:

Postby sky » Sat Mar 29, 2008 11:11 am

"Oh stewardess, I speak jive."

I started writing PHP this semester. I’ll be glad to look at it, if you want – although it surprises me that something like that would suddenly go bad.

Here is my first site written with PHP and MySQL:
http://igbay.fotkipus.com/ig-bay.html

-------------

Later … now that I think about it, I bet the problem is data driven - an odd character in your database that the emailer.php program runs into and burps.

User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Tue Apr 01, 2008 12:42 am

god bless you brother sky!

call me and i will give you access codes.

(first of course - i have to find them!)

pm me if you don't have my #

User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Thu Apr 03, 2008 11:55 am


User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Thu Apr 03, 2008 11:56 am


User avatar
Futura Girl
Lotta Living Hostess
Lotta Living Hostess
Posts: 4161
Joined: Wed Aug 14, 2002 11:54 pm
Location: Las VEGAS babay!
Contact:

Postby Futura Girl » Thu Apr 03, 2008 12:14 pm

tried to see if subscribing was the problem - but nooooooo

User avatar
rockland
Mondo Lounge Lizard
Posts: 1504
Joined: Sun Dec 24, 2006 8:45 am
Location: wesley hills,NY

Postby rockland » Thu Apr 03, 2008 1:59 pm

seems fine for the first time in a week. i have had to sign in every time,
but i have been blaming that on thunderstorms and optonline...


Return to “Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest